Uw adres voor jonge occasions!

Financiering

Financiering

We regelen het samen met u

FINANCIERING

U bent op zoek naar een nieuwe auto en u wilt graag dat alles goed geregeld is. Dat kan bij ons. Kies uit de diverse financiële oplossingen die wij bieden. Kiest u voor kopen, een financiering of leasing? Met een financiële oplossing van Autobedrijf koonings. Voor zowel de zakelijke als particuliere rijder weet u dat u altijd kiest voor kwaliteit.

Rij zorgeloos

voor een vast bedrag per maand

Autobedrijf Koonings is niet gebonden aan een specifieke bank of financieringsmaatschappij. U vraagt de financiering aan, samen regelen we de rest.

Een auto aanschaffen

Een auto vinden via Autobedrijf Koonings gaat eenvoudig en snel. Bij ons vind je een ruim aanbod jonge occasions, waar je heel eenvoudig jouw droomauto tussen vindt.

De voordelen

  • Eenvoudige financiering aanvragen
  • Deskundig financieel advies
  • Lage maandelijkse lasten

Bereken uw maandbedrag

Hoe wij precies te werk gaan?

Je zoekt je droomauto uit op Autobedrijf Koonings helpt je met een financieringsaanvraag of je berekent elders de financieringstermijn voor de auto die je hebt gevonden. De aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld. Wanneer ze vragen hebben, bellen ze je even. Zodra de uitslag van het kredietonderzoek bekend is stelt de kredietverstrekker je direct per e-mail of telefoon op de hoogte en mailen ze je de officiële kredietbevestiging toe.

Proefrit maken

Je maakt een afspraak bij Autobedrijf Koonings, zodat je een proefrit kunt maken en afspraken kunt maken over de eventuele inruil van je bestaande auto. Samen met Autobedrijf Koonings kom je tot een bij te betalen bedrag. Dit bedrag geef je door aan de kredietverstrekker door, zodat Autobedrijf Koonings het definitieve contract ter ondertekening toe kan sturen.

Jouw autodroom wordt werkelijkheid

Zodra de overeenkomst door partijen ondertekend is en voorzien van alle relevante inkomsten- en legitimatiebewijzen, vindt de uitbetaling aan Autobedrijf Koonings plaats en wordt je autodroom werkelijkheid.