Uw adres voor jonge occasions!

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring

door autobedrijf Koonings

Een 2e hands auto kopen is vaak een onzekerheid zoals verborgen gebreken waar u en misschien de verkoper ook niks van af weet. Denk hierbij aan een teruggedraaide kilometerstand of een auto zonder onderhoudshistorie.

Heeft u een mooie 2e hands auto gezien, laat dan een aankoopkeuring uitvoeren bij Autobedrijf Koonings

Autobedrijf Koonings is RDW erkend en BOVAG lid en wij beschikken dan ook over alle benodigde moderne apparatuur om een aankoopkeuring uit te voeren. Hiermee heeft u altijd betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel advies over de staat van de auto. Wij zullen u een keuringsrapport overhandigen om de prijs gelijk te krijgen aan de staat van de auto.

De prijs voor een aankoopkeuring bedraagt €149,00.

Graag een afspraak maken of meer informatie nodig?

Aankoopkeuring
€149,-
Aankoopkeuring (rapport)
Uitlezen elektronische systemen
Onderhoudsadvies
Kilometerstand check, uitlezen van diverse elektronische componenten
Uitgebreide proefrit
In heel Nederland binnen 24 uur
Lak-dikte controle
  • Kilometerstand check
  • Algehele technische staat
  • Controle elektronisch systemen

Wat is de kilometerstand van de auto?

Bij de deskundige aankoopkeuring van Autobedrijf Koonings krijg je ook informatie die niet meteen duidelijk wordt bij een proefrit of een directe aankoop van een auto. Je krijgt namelijk niet alleen informatie over schade of mogelijke technische mankementen van de auto, wij controleren ook of de kilometerstand van de auto correct is. Zo weet je zeker of de auto een goede aankoop is.

Binnen 24 uur op afspraak in heel Nederland

Het maakt niet uit waar je in Nederland woont, Autobedrijf Koonings is binnen 24 uur op afspraak in heel Nederland en geeft deskundig en onafhankelijk advies. Autobedrijf Koonings heeft meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en met ons aankooprapport heb je een sterkere onderhandelingspositie bij de aankoop van een auto.